HOME     SELL     REGISTER     LOGIN     STORES     WANTED ADS     HELP     FAQ     SITE FEES     ABOUT US     CONTACT US  
MEMBERS AREA []
Username
Password
Categories []

About Me - carmin648

Vippi on täsmälleen sen laatuinen avustus, jota normaalit lainanhakijat usein haluavat. Pikavipit ovat yllättäviin talousvaikeuksiin otettavaksi sopivia pieniä vippejä, mitkä normaalisti maksetaan pois ajoissa. Usein laina on keskimäärin noin kolme sataa euroa, välillä luottopalveluista löytyy lisäksi erilaisia tililuottoja jopa viidestä eurosta yhdeksääntuhanteen euroon asti.

Aikaa takaisinmaksuun käyttölainoille tarjotaan pääsääntöisesti vähintään reilusti, mutta esimerkiksi luottopalvelu Lainaamo antaa lainoillensa aikaa takaisinmaksuun pisimmillään jopa vuoden. Pikavippi on usein mahdollisuuksien rajoissa maksella todella pienissä joka kuukausi maksettavissa erissä. Vaikka pikalainat toimivat usein lähinnä nopeasti ilmenevien menojen auttamiseen, voit mahdollisuuksien mukaan ottaa lainaa järkevästi myös suunniteltuun rahantarpeeseen, vaikkapa reissun maksamiseen.

Joskus säädettiin säädös, jonka seurauksena pikalainoja ei saa nykyään maksaa tilille öisin, vaan pikavippejä voi säännön tultua myöntää pelkästään päivällä. Monista palveluista kulutusluottoa voi hakea 24h vuorokaudessa, mutta vippejä maksetaan asiakkaiden pankkitilille ainoastaan päivällä kello 7 jälkeen. Toki jotkut vippipalveluista palvelee esim. päivällä, siis ei ole täysin varmaa, että jokaikinen vippipalvelu tilittää pikavippejänsä aina kun mahdollista. Luottopalveluiden tilanteen on mahdollistaa tarkastaa niiden tarjoamista tiedoista.

Luottotilipalveluita on tarjolla runsaasti, siispä valinnanvaraa löytyy taatusti jokaiselle. Koska pikaluottoja tarjoavia palveluita on monta, on niiden välillä tietenkin jopa merkittävän isoja eroavaisuuksia kustannuksissa. Kannattavimmat lainat on löydettävissä milloin vain nopeasti käyttämällä pienluottojen etsimiseen kehitettyä pikalainavertailua, missä on kätevästi vertailtavissa lähes kaikki pienluottopalvelut huokeimmasta tyyriimpiin.

Lainoja selvittäessä kannattaa tarkistaa käyttölainojen laina-aikojen vaihtelut. Mitä pidempi maksuaika on, sitä arvokkaampi käyttölaina lopulta on. Vaikka saattaisi tulkita, jotteivat luottoyritysten keskinäiset heitot kustannuksissa ole todellisuudessa kovin huomattavia silloin kun vipit ovat huomattavan matalia, mutta voit joka tapauksessa säästää kustannuksissa kulutusluottojen vertailulla mahdollisesti lähes 50 E. Vertaileminen on tyypillisesti maksutonta ja hyvin vaivatonta, juuri siksi ei ole todennäköistä asiaa, miksi tutkimista ei kannattaisi ainakin kokeilla aina kun hakee pienlainan.

Jos luottotarpeesi on riittävän tuntuva, ettei myöskään isoimmat tililuotot tunnu paikkaavan rahantarvetta, tulisi lainanhakijan lainasta riippuen valita suurempi luottotili. Jopa kulutusluottoja voi ottaa melkein yhtä helposti ja mutkattomasti kuin vippejäkin, ja tänä päivänä lainaa harkitsevan on mahdollista tilittää jopa kulutusluotto nopeasti itselle välttäen vaikeuttavaa paperisotaa.

Copyright ©2008
PHP Pro Software LTD
   HOME | SELL | REGISTER | LOGIN | HELP | FAQ | SITE FEES | ABOUT US | CONTACT US | TERMS & CONDITIONS | PRIVACY POLICY
Page loaded in 0.010706 seconds